Home Jong en Vrij Israel Tour In His Footsteps! Jesus The Good Shepherd!

Jong en Vrij Israel Tour In His Footsteps! Jesus The Good Shepherd! | Voorjaar 2018

Aantal dagen: 9

Datum: 2 mei - 10 mei 2018

Boek deze reis

Reisbeschrijving

Jezus beter leren kennen dan ooit! Hem ontmoeten! Je door Hem geliefd weten! Naar Hem luisteren! Door Hem aangeraakt worden! Vol van Hem worden! Hem volgen! Gaan in Zijn voetstappen! Wandelen met Hem!  Kortom een reis die je leven op bijzondere wijze zal verrijken!

Eerst ga je op weg naar Galilea  en raak je (nog meer) onder de indruk van Jezus bediening! Nieuw in deze reis zal een bezoek aan de berg Hermon zijn, de berg der Verheerlijking. Hier klonken de woorden van onze Hemelse Abba: “Deze is mijn Zoon, in wie Ik mijn welbehagen heb, hoort naar Hem!”  En ook Magdala, de plaats waar Maria van Magdala woonde, is nieuw. Maria was één van de vrouwen, die Jezus dienden en Hem na zijn opstanding als eerste zagen. In het oude Magdala ga je ook een synagoge zien uit Jezus tijd. En we bezoeken ook de schitterend nieuw gebouwde en moderne kerk, waar op bijzondere wijze de vrouwen worden geëerd, die Jezus tijdens zijn bediening dienden. Deze plek moet je dan ook gezien hebben! 

Een heerlijk moment wordt de boottocht op het meer van Galilea. Op weg naar Jeruzalem horen we opnieuw, maar nu bij de doopplaats van Jezus tegenover Jericho: “Deze is mijn Zoon, de geliefde, in wie Ik mijn welbehagen heb.” Een leuke ervaring zal het dobberen op het water van de Dode Zee zijn. Goed om te weten, dat de Bijbel vertelt dat er een moment gaat komen, dat dit water tot leven zal worden gewekt en er weer vissen zullen zwemmen! Op weg naar Bethlehem komen we langs de woestijn van Judea en zien we de omgeving waar Jezus werd verzocht  door het rijk der duisternis zonder toe te geven. We bezoeken in Bethlehem de Shepherds Fields en zien in één van de grotten een zelfde kribbe als die waarin Jezus werd geboren. 

Jeruzalem wordt het hoogtepunt van de reis! De stad van de Vrede! De stad waar Abba voorzag in Het Offer! Vanaf de Olijfberg maak je een wandeling naar de hof van Gethsemane en volg je de lijdensweg van Jezus naar Golghotha. Het is ongelooflijk hoe diep Jezus voor jou is gegaan! ! In de Graftuin ga je genieten van zijn tegenwoordigheid. En hoe gaaf zal het zijn om tijdens de Emmaüs wandeling  zelf te ervaren dat je hart helemaal warm wordt van de woorden die Hij persoonlijk tot je spreekt.  

Programma

Dag 1

Kostenoverzicht

De reissom bedraagt € 1.439,= p.p.

Inbegrepen:

Retourvlucht + belastingen en toeslagen (vanaf Schiphol, Brussel of Köln), rondreis per comfortabele bus met airco, hotelovernachtingen (op basis van een 2-pers. kamer en half pension), 6 lunches, boottocht Meer van Galilea, excursies + entreegelden, Israëlische gids, reisleiding , infomeeting en programmaboekje.

Niet inbegrepen:

Fooien (± € 55,=), flesjes water in bus (± € 25,=), reisverzekeringen, toeslag 1-pers. kamer, eventuele optionele excursies, drankjes bij de maaltijden. Deze kosten worden in Israël afgerekend. (Fooien zijn in Israël gebruikelijk voor gids, chauffeur en hotels.)

Boek deze reis

Er dient per direct een standaard aanbetaling binnen te zijn van € 500,00 welke via iDeal betaald kan worden. Na betaling ontvangt u een factuur per mail. Op de factuur wordt vermeld wanneer het restant van de reissom uiterlijk dient te zijn voldaan. Bij annulering vanaf 8 dagen na factuurdatum zijn annuleringskosten verschuldigd.

Boek deze reis