Home Reisaanbod

Reisaanbod

Jong en Vrij Israëlreis Jesus, Your Prince of Peace met pastor Arnaud Jochem | Leer Jezus, jouw Prins of Peace (nog) beter kennen!

Aantal dagen: 8

Datum: 22 februari - 01 maart 2019

Wandelen met Hem! Genieten van Hem! Jezus hart voor jou leren kennen! Een reis die je leven op bijzondere wijze zal verrijken!

Bekijk deze reis

“Wandelen in Genade” met Willem de Vink | Israël rondreis 2019 (Gewijzigde data en gewijzigd programma!)

Aantal dagen: 10

Datum: 08 april - 17 april 2019

Hij ons tijdens de reis bijzonder zal zegenen. Elke dag geeft Willem bijbelstudies zoals geen ander dat kan, boeiend en inspirerend! En ze brengen de Bijbel tot leven en geven inzicht in Gods hart en Zijn Woord. Als er iemand al vanaf zijn tienertijd over Jezus spreekt, tekent, schrijft en vertelt dan is dat Willem!

Bekijk deze reis

Jong & Vrij Israëlreis Jezus, De Goede Herder! met pastor Jaap de Schipper | Jezus, Zoon van David, ook jouw Goede Herder!

Aantal dagen: 9

Datum: 01 april - 09 april 2019

Je volgt het hart van David en komt uit bij het hart van Jezus. Rondom het Meer van Galilea deed Jezus vele wonderen en ontdekken Zijn hart voor een ieder. Dus gaan we daar kijken. We volgen ook het leven en het hart van David in Bethlehem, bij Tel Azeka en in Jeruzalem. We eindigen bij Joppe aan de kust en kijken naar onze tijd.

Bekijk deze reis