Home NEXT STEP WITH JESUS!

NEXT STEP WITH JESUS! | Israëlreis met Redemption Church! Reisleider: pastor Arnaud Jochem

Aantal dagen: 1

Datum: 30 november - 30 november -0001

Boek deze reis

Reisbeschrijving

Deze reis is niet meer te boeken! Je krijgt een indruk van het programma van deze reis.

Israël en het Joodse volk hebben een speciale plek in het hart van Redemption Church. Dat heeft alles te maken met de bijzondere plaats die God het volk en het land Israël heeft gegeven in deze wereld. 

In de afgelopen jaren hebben honderden mensen onder leiding van ervaren eigen pastors en in samenwerking met lokale gidsen en Mozaïek Travel een reis naar Israël gemaakt en ervaren, dat de Bijbel tot leven kwam. Levens werden veranderd en vernieuwd en deelnemers ervoeren een verdieping in hun relatie en wandel met Jezus. 

Die kans krijg jij ook nu! Door het Woord te horen en samen door het land te reizen, word je opnieuw gegrepen door Jezus’ liefde voor jou. Je leert Jezus nog beter kennen terwijl je letterlijk in Zijn voetstappen te wandelt. Je zult ervaren, dat Vaders liefde jouw hart binnen stroomt op de plekken waar je het evangelie van genade zelf kunt proeven, horen, ruiken en voelen.  

Ook groeit als vanzelf tijdens de reis in je hart liefde voor het Joodse volk en het prachtige land Israël. Je komt gezegend terug, want ‘wie hen zegent, zal zelf gezegend zijn’, zegt de Bijbel.  

Per luxe touringcar reis je 8-dagen door dit bijzondere land en verblijf je in prima hotels. Reisleider voor deze reis is Arnaud Jochem, pastor van Redemption Church Almelo.

Kernwoorden van deze reis: In Jezus Voetsporen, Next Steps, Church-Building, Openbaring, Levens veranderend, Doorbraak, Heerlijk eten, Schitterende uitzichten, Plezier, Ontspanning, Vernieuwing, Vriendschap, Liefde, Beloofd! 

Dit zeiden eerdere deelnemers: 

“De Bijbel werd realiteit voor mijn ogen en ineens begreep ik zoveel beter hoeveel de Vader van Jezus houdt en hoeveel Hij ook van mij houdt! Het is écht allemaal écht.”

“Het is nauwelijks te beschrijven wat er in de Olijftuin met me gebeurde. Mijn levenslange angst is weg!” 

“God heeft mijn hart aangeraakt. De liefde die Hij heeft voor Zijn volk heb ik nu ook. Ik heb ervaren hoe bijzonder het is om Israëli’s te zegenen met de goedheid van de God van hún voorouders!”

 

 

Programma

Dag 1

Ons avontuur in Israël begint! We vertrekken vanaf Eindhoven Airport. Na aankomst maken we kennis met onze Israëlische gids en rijden met de bus naar ons hotel. Na het diner is er een korte avondmeeting. .

Dag 2

Nazareth is het dorp, waar Jezus Zijn jeugd doorbracht. Daar las Hij in de synagoge voor uit Jesaja 61: “De Geest des Heren is op Mij!” Dat maakte de inwoners woedend op Hem. Ze wilden Hem stenigen en van een hoge berg afgooien, Mount Precipice. We lunchen op de berg Arbel met een prachtig uitzicht over het Meer van Galilea. Bij Kapernaüm staan we stil bij Jezus bediening en de vele wonderen, die Hij hier deed. We sluiten de dag af met kayakken op de Jordaan!

Dag 3

We rijden naar de berg van de Zaligsprekingen en daarna naar St. Peter’s Primacy. Hier werd Petrus door Jezus in ere hersteld. In het noorden van Galilea bezoeken we Ceasarea Filippi waar Petrus tegen Jezus zei: “Gij zijt De Christus, de Zoon van de levende God!” Hier bevindt zich ook de Banias waterval. Na de lunch rijden we via de Golan Hoogten weer richting Tiberias, maar maken eerst nog een heerlijke boottocht op het Meer van Galilea.

Dag 4

Via de Jordaan Vallei komen we bij de doopplaats van Jezus. Hier zei Zijn Hemelse Vader tegen Hem: “Dit is Mijn Geliefde Zoon!” Voor de lunch is er gelegenheid om op de Dode Zee te dobberen. Na de lunch nabij de woestijn van Judea rijden we door naar de Olijfberg in Jeruzalem, met prachtig uitzicht op de Oude Stad. Voordat we inchecken in ons hotel vieren we samen het Avondmaal bij Gethsemane.

Dag 5

Vandaag starten we bij St. Peter in Gallincantu, traditioneel gezien als de plek waar het huis van de hogepriester Kajafas stond. Jezus bracht hier na Zijn gevangenneming in eenzaamheid de nacht door in een diepe put. We steken over naar de Bovenzaal, waar we stil staan bij het Laatste Avondmaal van Jezus met Zijn discipelen. Vandaar lopen we naar de Klaagmuur. ‘s Middags heb je vrij om op eigen gelegenheid te lunchen en de Oude Stad te bezoeken en inkopen te doen.

Dag 6

Bij Tel Azeka versloeg David de Filistijn Goliath, een bijzondere plek om met eigen ogen te zien. We rijden voor de lunch door naar Bethlehem. ’s Middags gaan we door de Leeuwenpoort de Oude Stad van Jeruzalem weer binnen. We komen bij Bethesda, waar Jezus een langdurig zieke man genas. We volgen daarna de Lijdensweg van Jezus en bezoeken de plek waar Jezus werd gegeseld, het koningsspel met Hem werd gespeeld en Hij een doornenkroon kreeg. Via de Damascus Poort komen we bij de Graftuin, waar we samen de Opstanding van Jezus vieren!

Dag 7

Op de Pinksterdag werden nabij de Zuidelijke Tempeltrappen 3000 mensen gedoopt. Dit is ook de plaats waar Abraham zijn zoon wilde offeren, op de berg Moria. We steken over naar de City of David voor een spectaculaire wandeling door de Hizkia Tunnel. Voor de lunch gaan we naar de plek waar de Ark van het Verbond 3 maanden lang in het huis van Obed-Edom verbleef. David bracht hem vanhier naar Jeruzalem. We sluiten af met de Emmaüs wandeling.

Dag 8

We vliegen vandaag weer naar huis en genieten na van een geweldige rondreis door Het Beloofde Land. Eenmaal thuis ontdek je pas goed wat je allemaal hebt gezien en beleefd!

Kostenoverzicht

De reissom bedraagt € 1495,= p.p.

Inbegrepen:

Heen- en terugvlucht met Transavia vanaf Eindhoven Airport, luchthavenbelastingen/brandstoftoeslag, 10 kg handbagage, rondreis per comfortabele bus met airco, hotelovernachtingen (op basis van tweepersoonskamer met ontbijt/diner), 5 lunches, excursies en bijbehorende entreegelden, boottocht Meer van Galilea, Bijbelstudies, Israëlische gids, reisleiding Redemption Church, infomeeting, programmaboekje

Niet inbegrepen:

Flesjes water in de bus ( ± € 30,-- p.p.), liefdegaven voor gids, chauffeur en hotel- en overig personeel (± € 60,-- p.p.), overige lunches (dag van heen- en terugreis en op vrije middag), drankjes bij de maaltijden en aan de bar e.d., verzekeringen (reisverzekering verplicht!), extra ruimbagage (kan tegen kostprijs bijgeboekt worden), toeslag eenpersoonskamer, eventuele kosten paspoort/visum!

Boek deze reis

Aanmelding is op basis van een 2-persoonskamer! Voor een 1-persoonskamer geldt een toeslag! Bij individuele aanmelding, word je, indien mogelijk, bij iemand van het zelfde geslacht ingedeeld. Is dit niet mogelijk geldt alsnog een toeslag voor een 1-persoonskamer. Ons advies is daarom, dat deelnemers zich bij voorkeur samen opgeven. Dit voorkomt financiële verrassingen. Wij hebben de aanmeldingstermijn met het oog op de huidige situatie in de reiswereld verlengd t/m 15 APRIL a.s. Inmiddels is het aantal aanmeldingen dusdanig dat de reis door kan gaan, tenzij de huidige restricties, die Israël voor buitenlandse toeristen hanteert en het advies van de Nederlandse overheid, om buitenlandse reizen uit te stellen, blijven gelden. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en staan in directe verbinding met onze partner in Israël en de luchtvaartmaatschappij waar we mee samenwerken. Ook houden we het advies van het Min. van Buitenlandse zaken in de gaten.

Boek deze reis