Home “Wandelen in Genade” met Willem de Vink

“Wandelen in Genade” met Willem de Vink | Israël rondreis 2019 (Gewijzigde data en gewijzigd programma!)

Aantal dagen: 10

Datum: 8 april - 17 april 2019

Boek deze reis

Reisbeschrijving

Deze reis brengt je, per luxe touringcar, langs plekken, die de inhoud van de Bijbel verrassend dichtbij zullen brengen. De bijbel gaat echt meer voor je leven! Je gaat samen met Jezus op stap. We reizen eerst naar het noorden naar Galilea. Jezus deed in dit gebied de meeste van Zijn wonderen en riep hier ook Zijn discipelen en predikte er de boodschap van het Koninkrijk en Gods genade. Natuurlijk staan Mt. Arbel, de Berg van de Zaligsprekingen, Capernaum, een bootocht op Meer van Galilea, Ceasarea Filippi en de Banias op het programma. Via de Jordaan Vallei komen we bij de doopplaats van Jezus en rijden we daarna door naar de Dode Zee en gaan deze reis ook naar Masada. We slapen één nacht in de woestijn bij de Bedoeïen en maken daar ook een kamelenrit en genieten van het heerlijke eten! Onderweg naar Jeruzalem komen we langs Wadi Quelt, waar we stil staan bij de verzoeking van Jezus in de woestijn. In Jeruzalem zien we vanaf de Olijfberg de Oude Stad met de Klaagmuur en volgen we de Lijdensweg van Jezus vanaf Getsemanee tot de Graftuin met de opstanding. We eindigen de rondreis met de Emmaus wandeling. Natuurlijk laten we ons ook door de Heer verassen! Telkens weer zullen we ervaren hoe Hij ons tijdens de reis bijzonder zal zegenen. Elke dag geeft Willem bijbelstudies zoals geen ander dat kan, boeiend en inspirerend!  En ze brengen de Bijbel tot leven en geven inzicht in Gods hart en Zijn Woord. Als er iemand al vanaf zijn tienertijd over Jezus spreekt, tekent, schrijft en vertelt dan is dat Willem!

Programma

Dag 1

Heenvlucht naar Tel Aviv Ben Gurion Airport - transfer naar hotel in Netanya

Dag 2

Nazareth Village - Nazareth Mt. Precicipes -Mt. Arbel (afdaling)- Magdala - Hotel Galilea

Dag 3

Berg Hermon - Banias/Ceasarea Filippi - Golan Hoogten - Hotel Galilea

Dag 4

Boottocht Meer van Galilea - Berg van de Zaligsprekingen - Capernaum - Tamar Bakfar - Hotel Galilea

Dag 5

Doopplaats van Jezus ( Qasr el Jahud) - Jericho - Ein Gedi - Masada - Kfar Hanokdim (tenten)

Dag 6

Dode Zee - Verzoeking in de woestijn (Wadi Quelt) - Bethlehem - Olijfberg - Gethsemanee – Hotel Jeruzalem

Dag 7

Jaffa Gate (wandelen op de oude stadsmurenl) - Southern Steps (Zuidelijke Tempeltrappen - Yad Vashem - Hotel Jeruzalem

Dag 8

Graftuin - Bethesda/St. Anna Church - Lithostrotos- Via Dolorosa - Klaagmuur - Emmaüs wandeling - Hotel Jeruzalem

Dag 9

Vrije dag

Dag 10

Independence Hall - Jaffa - terugvlucht vanaf Ben Gurion Airport naar Nederland

Kostenoverzicht

De reissom bedraagt € 1695,= p.p.

Inbegrepen:

heen- en terugvlucht, luchthavenbelastingen, brandstoftoeslag, rondreis per comfortabele bus met airco, hotelovernachtingen (op basis van tweepersoonskamer met halfpension (=> ontbijt/diner), 7 lunches, excursies en bijbehorende entrees, boottocht Meer van Galilea, kabelbaan Masada (berg op), Bijbelstudies, Israëlische gids, reisleiding, infomeeting, programmaboekje

Niet inbegrepen:

Flesjes water in de bus ( ± € 30,-- p.p. afhankelijk per reis), fooien gids, chauffeur en hotel ( ± € 60,-- p.p. afhankelijk per reis), lunches op dag van heen- en terugreis en op vrije dag, drankjes bij de maaltijden en aan de bar e.d., verzekeringen (reisverzekering verplicht!) en toeslag eenpersoonskamer!

Boek deze reis

Er dient per direct een standaard aanbetaling binnen te zijn van € 500,00 welke via iDeal betaald kan worden. Na betaling ontvangt u een factuur per mail. Op de factuur wordt vermeld wanneer het restant van de reissom uiterlijk dient te zijn voldaan. Bij annulering vanaf 8 dagen na factuurdatum zijn annuleringskosten verschuldigd. Hier kunt u onze voorwaarden nog eens teruglezen.

Boek deze reis