Maak kennis met Mozaïek Travel

"Onze reizen kenmerken zich door kwaliteit, service en een persoonlijke benadering, er is aandacht voor iedere deelnemer.”

“Onze reizen kenmerken zich door

kwaliteit, service en een persoonlijke benadering,

er is aandacht voor iedere deelnemer.”

Onze missie

Het is onze missie dat onze deelnemers tijdens de reis een diepere relatie met Jezus krijgen. Een dieper besef van Zijn liefde voor ons, van Zijn lijden en sterven op Golgotha en van wat het betekent dat Hij gekomen is om ons leven en overvloed te schenken.

Tijdens de reis gaat de Bijbel leven en ontdek je nog meer wat onverdiende gunst is en we Zijn geliefde kinderen zijn!

Waar komt onze naam vandaan?

Tijdens onze reizen maken de deelnemers kennis met inwoners van een ander land, hun cultuur en het landschap. Deze mensen vormen samen een prachtig kleurrijk en bont geheel, als ware het één groot mozaïek.

Dit zien we ook terug tijdens ons reizen bij het bezoeken van kerken, musea en overgebleven ruïnes: afbeeldingen in de vorm van een mozaïek, denk aan belangrijke (o.a. Bijbelse) gebeurtenissen en personen. Ook in de Bijbel lezen we over de veelkleurigheid van God. Het is Zijn verlangen dat Zijn veelkleurigheid ons (opnieuw) doet schitteren!

Hij heeft één doel: ons tot nieuw leven wekken en weer hoop en kleur in ons leven brengen. Daarom zegt Jezus: “Ik maak alle dingen nieuw” en “Ik ben gekomen opdat zij hebben leven en overvloed”.

X aantal reizen naar Israel georganiseerd

Meer dan X aantal mensen gingen je voor

X aantal reizen naar Israel georganiseerd

De vakantiepret begint voor u op reis gaat

Voordat we met elkaar op reis gaan, is er voor alle deelnemers een infomeeting waarin we elkaar alvast leren kennen. U wordt hier uitgebreid geïnformeerd over het programma en worden alle details besproken.

Natuurlijk is het ook mogelijk vragen te stellen over de reis. Na afloop van de reis is er (in de meeste gevallen) een gezellige reünie.

Partners

Voor alle reizen naar Israël werken we samen met Sar-El Tours. Sar-El (Prince of God) Tours is een van de leidende christelijke reisorganisaties in Israël. Zij hebben al diverse grote kerken, bijbelscholen, jeugdgroepen en christelijke organisaties gediend. Hun missie is een brug te zijn tussen Israël en christenen rond de wereld. Hun doel is christenen te helpen banden met Israël tot stand te brengen en te behouden. Hun ultieme doel is dat het geloof onder christenen groeit en de honger naar het Woord van God toeneemt.

Daarnaast werken we ook samen met: ELAL, Swiss Air, Brussels Airlines, Transavia en Lufthansa.