Met je gezin of vrienden
naar Israël

Maak onvergetelijke herinneringen in het Beloofde land

Maak onvergetelijke herrineringen

in het Beloofde land

Een onvergetelijke, betekenisvolle tijd voor je gezin

Op rondreis door Israël, samen als familie, hoe uniek is dat!  Samen wandelen in de voetstappen van Jezus! Geweldig! Bijbelse plaatsen bezoeken, adventure in de woestijn, kayakken op de Jordaan, een boottocht op het Meer van Galilea, de doopplaats van Jezus, de verhalen van David van dichtbij beleven, door de straatjes van de Oude Stad van Jeruzalem slenteren, inkopen doen in de Shouk, op de Olijfberg staan en Getsemane en de Graftuin bezoeken en natuurlijk samen de Bijbel openen. En dan te weten, dat Hij er bij is en je als gezin will zegenen.

Gezinsreizen stellen we altijd op maat samen

Voor de reis brengen we samen de wensen in kaart. We spreken af waar wordt overnacht, welke sites worden bezocht, hoe het vervoer wordt geregeld, wanneer wordt gevlogen. Dan komen we met een voorstel en presenteren dit tijdens een ontmoeting met het hele gezin. We zorgen voor een gezinsmap met alle benodigde informatie inclusief een routebeschrijving. Kortom een maatwerkreis voor het gezin om samen nooit meer te vergeten.   

Partners

Voor alle reizen naar Israël werken we samen met Sar-El Tours. Sar-El (Prince of God) Tours is een van de leidende christelijke reisorganisaties in Israël. Zij hebben al diverse grote kerken, bijbelscholen, jeugdgroepen en christelijke organisaties gediend. Hun missie is een brug te zijn tussen Israël en christenen rond de wereld. Hun doel is christenen te helpen banden met Israël tot stand te brengen en te behouden. Hun ultieme doel is dat het geloof onder christenen groeit en de honger naar het Woord van God toeneemt.

Daarnaast werken we ook samen met: ELAL, Swiss Air, Brussels Airlines, Transavia en Lufthansa. 

Waarmee kunnen we je helpen?

Aanvraag gezinsreis